Samenwerkingen Music for Kids Leuven vzw

Music for Kids Leuven vzw is erkend door stad Leuven. 

Music for Kids Leuven vzw is lid van Cultuurraad stad Leuven. 

Music for Kids Leuven vzw is ambassadeur van Children are Composers. Onze docenten zijn allen MeesterMusici en behaalden de Basis Training van de creatieve Methode Children are Composers. Evy en Jo verdiepten zich tevens ook tijdens de International Training Children are Composers 2021. 

www.childrenarecomposers.com

 

Music for Kids Leuven is opgenomen in de databank verenigingen Uit in Leuven. 

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor vrije tijd. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten van de UiTPASpartners te gaan. Die punten ruil je om voor leuke voordelen en interessante kortingen. Hoe meer je uitgaat, hoe groter je voordeel. Een UiTPAS kost eenmalig € 5, wie jonger is dan 26 betaalt € 2. Leuvenaars met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen de pas gratis en genieten naast de gewone voordelen ook van 80% korting bij een ruime selectie activiteiten bij de UiTPASpartners.

Evy Van Dongen (oprichter en docent Music for Kids Leuven) volgde de Intensieve Verdiepingsopleiding Hoogbegaafdheid 'Wegwijs met wijze kinderen' bij Hoogbloeier Gifted Academy om de kinderen van het Traject 'Muziek voor hoogbegaafde kinderen' optimaal te kunnen begeleiden. Ze is lid van het Alumni Netwerk en volgt in 2021 ook de Expertopleiding Hoogbegaafdheid. 

Music for Kids Leuven vzw biedt ook activiteiten aan via Huis van het Kind Leuven. 

Huis van het Kind Leuven 

Via natuurbeleving, zintuigprikkeling en ecologisch bewustzijn laat Avonnatuur mensen kennis maken met  onze moeder Aarde. Music for Kids Leuven doet voor de vakantiekampen 'Muziek en Natuur' en workshops beroep op de expertise van Avonnatuur. 

www.avonnatuur.com