Samenwerkingen Music for Kids Leuven vzw

Music for Kids Leuven vzw is erkend door stad Leuven. 

Music for Kids Leuven vzw is lid van Cultuurraad stad Leuven. 

Music for Kids Leuven vzw is ambassadeur van Children are Composers. Onze docenten zijn allen MeesterMusici en behaalden de Basis Training van de creatieve Methode Children are Composers. Evy en Jo verdiepten zich tevens ook tijdens de International Training Children are Composers 2021. 

www.childrenarecomposers.com

 

Evy Van Dongen is Gecertificeerd Expert in de Hoogbegaafdheid en partner van Hoogbloeier. Ze volgde in het voorjaar van 2021 de Intensieve Verdiepingsopleiding en de Expertopleiding 'Wegwijzer met Wijze Kinderen' bij Hoogbloeier Gifted Academy. Ze is lid van het Hoogbloeier Alumni Netwerk en van het Hoogbloeier Partner Netwerk. 

Music for Kids Leuven biedt naschoolse lessen aan waarvoor kinderen van KieM Natuur- en Montessori Basisschool kunnen inschrijven. Daarnaast voorziet Music for Kids Leuven elk schooljaar een educatieve muziekvoorstelling en workshop voor alle kinderen van KieM. 

Music for Kids Leuven is opgenomen in de databank verenigingen Uit in Leuven. 

Music for Kids Leuven vzw biedt ook activiteiten aan via Huis van het Kind Leuven. 

Huis van het Kind Leuven 

Via natuurbeleving, zintuigprikkeling en ecologisch bewustzijn laat Avonnatuur mensen kennis maken met  onze moeder Aarde. Music for Kids Leuven doet voor de vakantiekampen 'Muziek en Natuur' en workshops beroep op de expertise van Avonnatuur. 

www.avonnatuur.com