Kennismaking en/of proefles

Er is steeds de mogelijkheid om (op afspraak) kennis te komen maken op zondagochtend of dinsdag na 16u  en even een kijkje te komen nemen bij een vioolles. Tevens organiseren we ook tweemaal per jaar een toonmoment met publiek. Ook geïnteresseerden of reeds ingeschreven nieuwe leerlingen en hun familie zijn dan welkom! 

Een individuele proefles kan op afspraak en daarvoor vragen we een bijdrage van 20 euro per leerling. 

Viool en Lesmateriaal

Studieviooltjes (1/4 -, 1/2 of 3/4-violen) zijn niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld en kunnen gehuurd of gekocht worden bij een luthier naar keuze.

Ook bij vioolschool Violino kan je een instrument huren. De maandelijkse bijdrage zal ongeveer 15 euro bedragen (excl waarborg).

De eventuele aankoop van lesmateriaal (studieboeken, partituren, cd’s) is afhankelijk van de leeftijd, niveau, wensen en noden van elke individuele leerling. Dit kan na gezamenlijk overleg (docent-leerling-ouder) bepaald worden. Ook voorziet de docent een deel van de partituren en wordt er - zeker bij jonge kinderen en beginnende leerlingen - veel auditief gewerkt.

Corona-maatregelen

Ook wij nemen alle voorzorgen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Docent en medewerkers dragen een mondmasker, alsook ouders en leerlingen vanaf 12 jaar. Ook alle veiligheidsvoorschriften voor handhygiëne en social distancing worden nageleefd. Het leslokaal wordt na elke les ontsmet en verlucht.

Locatie

Scheutsite, Zavelstraat te Kessel-Lo (Leuven)

Info en Contact

info@musicforkids.be     
 www.musicforkids.be

+32 (0) 467 329 700

Music for Kids Leuven VZW

Vioolschool Violino